Dor

Condiții de retur

Doreşti să returnezi unul sau mai multe produse cumpărate de la Dor de Origine Romaneasca? Iată ce trebuie să faci:

1. Trimite o solicitare de retur la adresa de e-mail racovita.mihai@yahoo.com cu următoarele informaţii:

– lista cu produsele propuse spre retur împreună cu numărul de comandă;

– numărul de colete trimise spre retur;

– adresa de preluare completă, numărul de telefon şi intervalul orar de ridicare

– numele complet al expeditorului

– contul IBAN

– motivul returului (comunicarea motivului nu este obligatorie, însă ne poate ajuta să îmbunătăţim serviciile oferite)

 

2. Returnarea produsului /produselor comandate şi livrate se poate face fizic, prin predarea personală a acestuia/acestora de către clientul cumpărător sau prin expedierea lor prin -, în termen de 45 de zile calendaristice de la data livrării, la adresa: –

 

3. Produsul /produsele propuse spre retur trebuie să fie în aceeași stare în care acestea au fost livrate de către Dor de Origine Romaneasca(sigilate, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele însoțitoare – factură, bon fiscal sau alte documente). În caz contrar, Dor de Origine Romaneasca are dreptul de a refuza returnarea produselor şi implicit, restituirea contravalorii. Nu sunt acceptate produse ce prezintă urme de deteriorare sau uzură, timbru rupt, ambalaje deteriorate sau incomplete, lipsă cutie proprie etc.

 

4. Recomandăm returnarea produsului /produselor în ambalajul original (cutia inscripţionată Dor de Origine Romaneasca) deoarece oferă o protecţie sporită. Dor de Origine Romaneasca nu îşi asumă răspunderea pentru produsele deteriorate în timpul transportului.

 

5.Contravaloarea produselor comandate, livrate de Dor de Origine Romaneasca şi ulterior returnate de către clientul cumpărător, în condiţiile mai sus menţionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, în contul transmis pe e-mail de către cumpărător, în termen de 14 zile lucrătoare de la data recepţionării returului.

 

Condiţiile sunt valabile indiferent de metoda de retur aleasă (predare personală sau prin curier).